Cum a ajuns Andreea Raicu să fie poreclită „micuța japoneză”. „Am devenit sclava telefonului”

0 3

 

În fiecare vacanță în care mergea, Andreea Raicu își dorea cu disperare să facă cât mai multe fotografii. Vedeta se dezlipea cu greu de telefonul mobil.

„Ce faci de obicei în vacanță? Te odihnești, te distrezi, stai la soare, citești, vizitezi si… faci multe poze. Cel puțin pentru mine așa era definiția vacanței.

În urmă cu mulți ani, ori de câte ori plecăm în vacanță voiam să imortalizez totul. Și chiar o făceam. De aici m-am pricopsit cu porecla „micuța japoneză”.

Nu știu dacă tu ești așa, dar eu una am simțit mereu să împart lucrurile și locurile frumoase cu cât mai mulți oameni. Mi se părea că nu pot să nu o fac, astfel încât telefonul ajunsese să fie o prelungire a mâinii, lucru de care îmi doream să scap în vacanță.

Plecăm cu ideea de a avea liniște, de a mă detașa de tot și de toate și de a mă încărca pentru următoarea perioadă, și totuși de cele mai multe ori nu o făceam.

Am realizat că din dorința de a împărtăși cu cât mai mulți oameni ceea ce trăiesc, am devenit sclava telefonului și a rețelelor de socializare. Nu pot să mă detașez, nu pot să mă relaxez dacă veșnica mea preocupare este să caut locuri frumoase pe care să le pozez”, a afirmat vedeta.
Însă, în vacanța de anul acesta, pe care o petrece în Maldive, Andreea Raicu a fost mai reținută în utilizarea telefonului.

„De data asta însă lucrurile stau altfel

În prima zi a acestei vacanțe, am fost nevoită să-mi las telefonul în cameră pentru că nu mai avea baterie. Mărturisesc că a fost ciudat, pentru că ori de câte ori vedeam ceva ce mi se părea super potrivit de fotografiat, căutăm telefonul. Prima data m-am simțit ciudat, a doua oară la fel, până când am uitat de el și pot să spun că m-am simțit extraordinar.

Acum stau cu mine mai mult, cu oamenii din jur, mă bucur din plin de ceea ce văd, de tot ce trăiesc, de arome, sunete, peisaje, fără reflexul constant de a le poza.

Asta nu înseamnă că nu mai fac poze deloc, pentru că îmi doresc în continuare să îmi creez amintiri printabile, doar că o fac în anumite intervale, pe care mi le stabilesc în prealabil, și în cantități mult mai mici”, a mărturisit vedeta pe blogul ei.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-ajuns-andreea-raicu-sa-fie-poreclita-micuta-japoneza-devenit-sclava-telefonului-2510681

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata