CSU CRAIOVA 2-1 // Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” + „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”

0 3


După meci, Gică Hagi a vorbit despre fiul său, pe care l-a comparat cu Xavi, legendarul mijlocaș al Barcelonei, și despre un posibil transfer al acestuia.

„Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici! E Xavi de România, ca stil de joc. Am crezut în el şi i-am dat oportunitate”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Dumitru Dragomir: „Se vinde pe 15-20 de milioane”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre Ianis și a spus că acesta se va transfera pe o sumă importantă.

„Doamne, sigur ia 15-20 de milioane de euro pe el. Dar să nu îl vândă acum. Să mai aibă răbdare un an. Va pleca pe bani mulţi, ascultaţi ce vă spun. Dar să nu se grăbească să îl vândă.

Ianis încă nu are forță în picioare. La asta mai trebuie să lucreze”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Ianis Hagi, 20 de ani, a fost omul meciului Viitorul – CSU Craiova 2-1 după ce a marcat un supergol (Detalii AICI) și a dat startul fazei la finalul căreia Rivaldinho a marcat golul victoriei.

Citește și:

Ianis Hagi, cu gândul la transfer după meciul pefect contra Craiovei » Ce condiție pune: „Asta îmi doresc”

 https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-csu-craiova-2-1-gica-hagi-si-dumitru-dragomir-pariaza-pe-ianis-hagi-e-xavi-de-romania-doamne-sigur-ia-15-20-de-milioane-564751.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata