CSU CRAIOVA 2-1 // Gică Hagi a dat detalii despre întâlnirea cu Rivaldo: „E ca Gică Popescu”

0 2

„Cu Dan Petrescu, Devis Mangia simt că am niște dueluri tactice. Astăzi am fost mai inspirat, dar meciul a fost unul frumos, ca întotdeauna între Viitorul și Craiova.

Câtedodată planetele se unesc. Rivaldinho și Ianis au marcat, «Ganezu’» a dat pasă. Mă bucur că a venit «Riva». El juca foarte bine la Dinamo. Cosmin Contra ne-a felicitat când l-am adus. E un jucător foarte bun. Era doar o problemă fizică în cazul lui”, a declarat Hagi pentru Look Sport. 

Întâlnire între legende

„A fost o plăcere deosebită întâlnirea cu Rivaldo. Ne-a motivat. S-a și mișcat puțin aseară. El face antrenamente zilnic, la fel ca Gică Popescu. Arată mai bine decât mine. E foarte serios în afara terenului. A rămas în istorie. E o onoare pentru noi că a venit aici, la Constanța. Jucătorii erau emoționați ieri. E foarte bine pentru cei tineri”,  a comentat „Regele”.

„Am vorbit cu Rivaldo aseară, am mâncat împreună și i-am spus că am plecat cu proiectul lui Ajax, cu fotbalul total din anii ’70. Totodată, i-am transmis că și fotbalul din Brazilia anilor ’70 m-a influențat, cu un nouar și patru decari pe teren”
Gică Hagi, Viitorul

vezi și:

VIDEO+FOTO Gol fabulos marcat de Ianis Hagi! Rivaldo s-a bucurat cu Marilena Hagi, „Regele” a făcut show pe margine

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-csu-craiova-2-1-gica-hagi-a-dat-detalii-despre-intalnirea-cu-rivaldo-e-ca-gica-popescu-564731.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata