CSM Școlar Reșița a promovat în Liga a 2-a!

0 1


Arena „Mircea Chivu” din Reşiţa a fost luată sâmbătă seară cu asalt de fanii rosso-neri.  Reşiţenii au umplut pe jumătate bătrâna arenă din Valea Domanului şi atmosfera a fost una ca-n vremurile bune. Gazdele s-au mobilizat exemplar, au vândut din timp bilete la probabil cel mai intens mediatizat meci din Caraş din ultimii ani şi elevii lui Leontin Doană au fost purtaţi către victoria finală.

Scorul a fost deschis de Dumitru Ene în minutul 14, dintr-un penalty obţinut de Velcotă. Mai mult, oaspeţii au rămas înainte de pauză în zece oameni după eliminarea lui Telescu. În spaţiul umplut de ultraşi se declanşase deja fiesta.

În repriza a doua Alin Babei a risipit orice emoţie cu golul de 2-0 din minutul 73. Reşiţa revine pe firmamentul Ligii a II-a după trei ani, de la plecarea nereuşitului „implant” Metalul la Ghermăneşti. În paralel cu ultimul sezon al actualei Sportul Snagov în Banat, comunitatea locală susţinea deja proiectul CSM Şcolar aflat atunci la nivelul Ligii a IV-a.

+4 FOTO

Toate echipele promovate în Liga 2: SCM Gloria Buzău, Rapid, Turris Oltul Turnu Măgurele, CSM Școlar Reșita și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Vezi și: FOTO Bătaie între olteni în fața restaurantului lui Gică Craioveanu » Ultrașii lui CSU s-au încăierat cu fanii echipei lui Mititeluhttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/csm-scolar-resita-a-promovat-in-liga-a-2-a-567477.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata