Cove, emoționat de întâlnirea pe care a avut-o. „Nu mai lucrăm împreună”

0 24


Gabriel Coveșanu sau Cove așa cum îl știe toată lumea și-a făcut debutul în televiziune alături de Andreea Marin, la „Surprize, surprize”, unul dintre cele mai de succes show-uri de la Televiziunea Națională.
Chiar dacă anii au trecut și fiecare dintre cei doi sunt acum implicați în alte proiecte, legătura dintre cei este una foarte apropiată și se revăd de fiecare dată cu plăcere, așa cum s-a întâmplat de curând.

Citeste si

Întrebare de doi lei la referendumul de 163 de milioane de lei. Ce au înțeles românii: „Eu am amante, nu mă duc la niciun referendum” – VIDEOReacția PNL, după scrisoarea internă din PSD. Ludovic Orban: „O reglare de conturi”

Cum își laudă un fan BUG MAFIA motocicleta. Un anunț care te va face să ZÂMBEȘTI.
Apa minerală trebuie evitată cu ORICE preț. Avertismentul specialiștilor este clar…

„Îmi face mare plăcere sa o revad pe Andreea și să constat că deși au trecut mulți ani de când nu mai lucrăm împreună, simțim că parcă mai ieri a fost ultima ediție a surprizelor. La fel de tineri și neliniștiți suntem?”, a menționat Cove după întâlnirea cu Andreea Marin.

Citește și: Vodafone concediază 1.700 de angajați pentru a-i înlocui cu roboți. Mulți dintre ei vor fi din România (Financial Times)

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cove-emotionat-de-intalnirea-pe-care-avut-o-nu-mai-lucram-impreuna-2399890

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata