Corina Chiriac, Mesaj Pentru Karel Gott, Fostul Ei Iubit

0 1


Joi, 18 iulie 2019, 12:40

„Pe fiecare dintre noi ne «marchează» în viață o epocă, o țară sau o persoană. Unul dintre orașele mele preferate e Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este «svíčková» (o mâncare pe bază de carne de vită cu legume şi condiment – n.r.) și una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul și eleganța concertelor lui e artistul ceh Karel Gott… Karel împlinește 80 de ani.

Îmi face plăcere să-i urez «La mulți ani!» cu sănătate, să se bucure de viață, de succes și de familie. Nu uit că, în anii 70, la Televiziunea Cehă, se filma deja color, iar artiștii consacrați aveau încă de pe atunci impresar cu birou propriu, secretară cu mașină electronică de scris și multe telefoane, orchestră și studiou personal de înregistrări”, a spus Corina pe conturile sociale. Potrivit Click.ro, povestea lor de dragoste a luat sfârșit din cauza Securității.

Citeşte şi:

Corina Chiriac, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Marcel Pavel au dat milităria jos din pod! Cum arată cântăreții în uniformeSursa: https://www.libertatea.ro/entertainment/corina-chiriac-mesaj-pentru-karel-gott-fostul-ei-iubit-artistul-a-implinit-80-de-ani-2699453

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata