Combaterea Infertilității Feminine

0 2

În viața fiecăreia dintre noi vine momentul în care ne dorim să devenim mame, însă există unele cazuri nefericite cand, din cauza factorilor mediului în care trăim precum stresul, imunitatea scăzută a organismului sau oboseala, putem să ne confruntăm cu situații de infertilitate feminină.

Cu tratamentul corespunzător, administrat cum se cuvine putem trece peste această dificultate, ținand cont că există numeroase tratamente impotriva infertilității feminine iar cele mai căutate sunt de departe suplimentele pe baza de plante.

Profecund

Profecund reprezintă un supliment alimentar naturist sub formă de capsule care prin compoziția sa tratează ovulația neregulata, dereglările menstruale și sindromul premenstrual, dar este folosit  și în cazul ovarelor polichistice.

Profecund are ca și ingrediente extract de fructe de Vitex, rădacina de Matcă cu vitaminele sale B1, B2, B12, Fosfor, alealocizi și acizi dar și Quadrofolic, acest component regăsindu-se și în corpul uman. Fructele de Vitex inhibă eliberarea hormonului FSH și aduc echilibrul la nivelul sistemului hormonal al femei iar rădăcina de matcă este responsabilă pentru refacerea imunnității organismului și pentru diminuarea oboselii.

Astfel, Profecund este folosit datorită ingredientelor sale și în primul trimestru de sarcină asigurand necesarul de acid folic. Acest produs nu combate doar infertilitatea la femei ci are și varianta de produs pentru bărbati, ameliorand problemele de infertilitate masculină.

Pentru femeile care nu își doresc sau prezintă alergii la produsele pe bază de capsule și vor să încerce un tratament mai tradițional există și alte suplimente alimentare iar unul dintre cele mai eficiente este ceaiul Myo-Sun.

Continuarea pe Superlifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata