Colegul lui Ionuț Radu a declanșat cea mai mare licitație a anului în Italia » AC Milan e favorită să-l transfere

0 1

Piatek, al doilea în clasamentul golgeterilor din Serie A, cu 13 goluri, unul mai puțin decât liderul Ronaldo, a atras atenția tuturor. Juventus și Inter își arătaseră deja interesul pentru serviciile lui, dar Milan a fost prima care a trecut la următorul pas. Leonardo, șeful diavolilor milanezi a luat legătura cu Enrico Preziosi, președintele lui Genoa.

Suma de transfer s-ar situa în acest moment în jurul sumei de 60 de milioane de euro, conform Gazzetta dello Sport.

Radu, al treilea cel mai valoros de la Genoa

Piatek, cotat la 15 milioane de euro pe transfermarkt, este cel mai valoros fotbalist din lotul ocupantei locului 14 în Serie A. Al doilea este ivorianul Christian Kouamé (21 de ani), cu o cotă de piață de 14 milioane. Kouame este și el în vizorul forțelor din Italia, Napoli arătându-se interesată. 

Podiumul este completat de Ionuț Radu (21 de ani). Căpitanul naționalei de tineret a României valorează 7 milioane de euro. 

2022este anul în care îi expiră contractul cu Genoa; nu are clauză de reziliere

Vezi și: 

VIDEO Cristiano Ronaldo, filmare de 6 milioane de like-uri » În ce condiții lucrează starul lui Juventus 🙂https://www.gsp.ro/international/campionate/colegul-lui-ionut-radu-a-declansat-cea-mai-mare-licitatie-a-anului-in-italia-ac-milan-e-favorita-sa-l-transfere-556915.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata