clubul poate să cadă, până la urmă, în Serie C!

0 2

Palermo se joacă tot mai periculos de-a retrogradarea, iar George Puşcaş priveşte cu îngrijorare situaţia de la echipa la care încă e legitimat.

Sicilienii au evitat picajul în Serie C, într-o primă fază, obţinând reducerea depunctării, dar nu au scăpat de gravele probleme financiare.

Riscă foarte serios să retrogradeze, pentru că n-au trimis până la miezul nopţii trecute garanţiile bancare doveditoare că n-au datorii şi nu-şi pot lua licenţa!

Oficialii rosaneri se apără susţinând că totul ar fi doar din cauza birocraţiei şi unor disfuncţionalităţi tehnice, în timp ce suporterii ameninţă cu proteste războinice la stadion, poliţia locală fiind deja mobilizată pe poziţii.

„Pleacă pe o sumă mare”

Golgheterul naţionalei de tineret nu va continua la Palermo dacă nu rămâne în Serie B şi deja are de ales cu cine să semneze dacă negocierile se vor concretiza într-un transfer după acest Euro.

Sheffield United, nou promovată în Premier League, şi Perugia, echipa tocmai preluată de Nesta, şi-au manifestat interesul pentru atacantul de 22 de ani. Directorul general Fabrizio Lucchesi e receptiv:

„Sunt tare mândru că Puşcaş a atras atenţia la acest turneu final. Băiatul are calităţi incontestabile. Probabil că ar fi putut juca mai mult în sezonul trecut, dar sunt mulţumit de cum a reacţionat şi că Europa fotbalistică îl are în vederi. Este un bun al clubului nostru şi dacă va pleca, o va face pe o sumă mare”.

16 goluriîn 24 de meciuri are George Puşcaş la naţionala de tineret, dintre care două la Euro 2019. A reuşit şi 4 goluri în 8 selecţii la prima reprezentativăhttps://www.gsp.ro/fotbal/nationala/pleaca-puscas-de-la-palermo-bomba-in-italia-clubul-poate-sa-cada-pana-la-urma-in-serie-c-570514.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata