Claudia Pavel a făcut majoratul în muzică și vrea să dea mare petrecere

0 45


Claudia Pavel este una dintre cele mai vechi artiste din România, care, deși a făcut o mică pauză în momentul în care a devenit mămică, a continuat să fie pe placul publicului din România.

„Au trecut 18 ani. Îți dai seama? Am majoratul în muzică, cum s-ar zice. Anul acesta fac majoratul”, ne-a povestit Claudia în timp ce rememoram faptul că, indiferent de câți ani vor trece peste ea lumea tot o va percepe drept „Claudia, aia creață de la Candy”, făcând referire la părul voluminos și creț pe care îl are de când s-a lansat în industria muzicală.

Claudia Pavel a făcut majoratul în muzică

Claudia Pavel și-a serbat majoratul în muzică și vrea să dea mare petrecere

În anul 2000, Claudia se lansa alături de Serena și Giulia Anghelescu, făcând furori cu melodiile „N-am să te uit” sau „Mergem la mare”, însă s-au despărțit după doi ani, Pavel fiind prima care s-a îndreptat către o carieră solo. Astfel că, la 18 ani de când au cântat pentru prima dată împreună, artista se gândește să se reunească în cadrul unui recital care să marcheze majoratul lor în muzică, mai ales că atât Giulia, cât și Serena continuă și acum să cânte. „Chiar o să fac o petrecere. Că tot nu am făcut lansarea oficială a piesei „Muza ta”, așa că mă gândesc foarte serios la asta și o să fac un concert unde, de ce nu, o să le invit și pe fetele cu care am cântat în trupa Candy”, mai spus Claudia Pavel.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ O femeie e convinsă că e moartă și că i-au putrezit organele interne. Sindromul „cadavrului ambulant”, o tulburare psihică extrem de rară

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/video-exclusiv-claudia-pavel-si-a-serbat-majoratul-in-muzica-cum-au-trecut-18-ani-2280960

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata