Circulația Pe Podul De La Adunaţii Copăceni, Peste Râul Argeș, Se închide

0 1

De
Dragoș Tănase,

Miercuri, 17 iulie 2019, 23:18

Pe acest pod provizoriu, în lungime de 1,1 km, situat pe ruta care face legătura între Bucureşti şi Giurgiu, se va circula pe o bandă pe sens, cu o viteză de 30 km/h.

Lucrările vor fi efectuate de antreprenorul Eurocogen Filiala Aninoasa şi vor consta în: demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate şi montarea unor dale prefabricate din beton armat, precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oţel, executarea hidroizolaţiei, sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice, înlocuirea parapetului metalic pietonal, structură rutieră nouă, amenajare trotuare, montare parapet metalic direcţional de tip foarte greu, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie etc.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare a podului peste râul Argeş, pe DN 5, este de 8,932 milioane de lei, fără TVA.

Și traficul pe DN 3 este închis până mâine dimineață, în localitatea Lehliu, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată.

FOTO: CNAIR

Citeşte şi:

Cine este noul director al CNAIR, după demisia lui Narcis NeagaSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/circulatia-pe-podul-de-la-adunatii-copaceni-se-inchide-2699208

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata