Cine Este Tatăl Copilului Patriciei Țig. A Câștigat Titlul La Wimbledon | Sport, Tenis | Libertatea

0 2


De
Daniel Conțescu,

Sâmbătă, 20 iulie 2019, 22:37

Devenită mamă la vârsta de 24 de ani, Patricia și-a adus băiețelul la un antrenament al Alexandrei Dulgheru, iar în fotografie a încăput și jucătoarea Elena Bogdan, fără să fie făcut public numele tatălui.

Libertatea a aflat că tatăl copilului este un personaj din tenis, ostul jucător Răzvan Sabău, câștigătorul turneului de simplu rezervat juniorilor la Wimbledon, în 1993. Cei doi aveau o relație antrenor-jucător, nefiind căsătoriți.

83
este cel mai bun loc ocupat de Patricia în ierarhia WTA, în luna aprilie a anului 2017. Turneul de la București, ediția 2019, l-a început fără clasament. Duminică va juca finala de simplu cu rusoaica Elena Rybakina.

”Relațiile antrenor-jucător se termină, uneori, și așa, cu un copil. Așa i s-a întâmplat lui Răzvan Sabău”, spune un om implicat în tenis.

Relația Patriciei cu Răzvan confirmă spusele Alexandrei Dulgheru, care declara că, din lipsă de timp, sportivele se cuplează cu antrenorii sau cu preparatori fizici.

”Din punct de al unei relații, tenisul este moartea pasiunii! E un pic trist ceea ce spun, dar cam așa este. Cine stă după tine? Sezonul începe în ianuarie și se termină la sfârșitul anului. Majoritatea fetelor au relații cu alți jucători, fie cu antrenorii sau cu fizioterapeuți. Puține jucătoare din cicrcuit au relații cu oameni ”normali”. Nu ai timp de așa ceva”,

spunea Alexandra Dulgheru, în iulie 2016

Simona Halep, 27 de ani, este atipică, din acest punct de vedere. Are un iubit ”normal” după standardele Alexandrei Dulgheru, adică din afara tenisului, este vorba despre omul de afaceri Toni Iuruc, manchedon ca și sportiva din Constanța.

FOTO: gsp.ro

Citeşte şi:

Tenis. Interviu neconvențional cu Alexandra Dulgheru: ”În fundul meu s-au băgat 2.000.000 de euro!”. Ce spune de despre relațiile din circuitul feminin / GALERIE FOTOSursa: https://www.libertatea.ro/sport/cine-este-tatal-copilului-patricie-tig-a-castigat-titlul-la-wimbledon-2702015

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata