cine e partenerul campioanei de la Wimbledon

0 1


Departe de terenurile de tenis preț de câteva săptămâni, Simona a avut în continuare un program agitat. A fost asaltată de jurnaliști încă de la aeroport, iar în zilele următoare a fost implicată în diverse acțiuni în care și-a prezentat replica trofeului la Wimbledon. 

 

O prezență discretă când vine vorba de viața ei sentimentală, Simona Halep a fost surprinsă în prezența unui bărbat despre care se spune că ar fi noul său partener. Potrivit Cancan,  Toni Iuruc, 40 de ani, un milionar machedon, este cel care ar fi iubitul campioanei en-titre de la Wimbledon, cei doi fiind fotografiați ținându-se de mână în drum spre un restaurant de lux din Capitală.

Conform sursei citate, acesta deține mai multe afaceri în România, având în subordine șase firme. De-a lungul timpului, Toni Iuruc a fost implicat în colaborări cu Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei.

Toni Iuruc a fost prezent și la Dineul Campionilor de la Wimbledon, unde Halep a celebrat duminică seara succesul din finala cu Serena Williams.

Toni Iuruc, indicat de săgeată // foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Revine pe teren în august

Halep se află în vacanță momentan, urmând să revină pe teren la jumătatea lunii august, atunci când debutează turneul de la Rogers Cup, unde e campioană en-titre. Apoi, jucătoarea noastră ar urma să joace la Cincinnati și la US Open. 

Vezi și: Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța » Programul complet al ceremoniei

Andra cere mii de euro per apariție. Ce s-a aflat despre momentul dedicat lui Halep

Libertateahttps://www.gsp.ro/sporturi/tenis/simona-halep-si-toni-iuruc-noul-sau-iubit-surprinsi-la-un-restaurant-de-lux-din-bucuresti-cine-e-partenerul-campioanei-de-la-wimbledon-572506.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata