Charlie Whiting, director de curse din Formula 1, a murit cu o zi înaintea Marelui Premiu de la Melbourne, care deschide sezonul

0 1

Whiting a suferit un embolism pulmonar fatal pe când se afla la Melbourne, acolo unde, mâine, debutează antrenamentele pentru prima cursă oficială a sezonului de Formula 1.

Whiting dădea startul curselor și supraveghea toate regulamentele din Formula 1. Era omul la care se duceau toți piloții care aveau o problemă. Vechi în ierarhia Formulei 1, britanicul s-a alăturat FIA (Federația Internațională de Automobilism) din 1988.

Sebastian Vettel (Ferrari) a declarat că a vorbit cu Charlie ieri: „Am mers cu el pe circuit pentru câteva curbe și am vorbit. E dificil să vezi că nu mai e aici. El era omul nostru, al piloților. Există regulamentele, apoi noi, iar el era omul din mijloc. Avea mereu ușa deschisă, era un om bun”.

 https://www.gsp.ro/gsp-special/tragedie/charlie-whiting-director-de-curse-din-formula-1-a-murit-cu-o-zi-inaintea-marelui-premiu-de-la-melbourne-care-deschide-sezonul-562310.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata