CFR – FCSB 0-0 | „Meritam sa castigam!” Dan Petrescu, suparat dupa egalul din derby! Ce il nemultumeste: „Nu inteleg de ce s-a schimbat regulamentul!”

0 1Dan Petrescu a ramas cu regrete dupa meciurile cu Craiova si FCSB.


Dan Petrescu s-a declarat multumit de rezultatul derby-ul cu FCSB, desi considera ca echipa sa merita victoria dupa ce a ratat prin Vinicius si Moutinho, mingea lovind bara.


„Cred ca toate meciurile din ultimul timp dintre CFR si FCSB au fost la acelasi nivel, n-au fost prea multe ocazii, s-a intamplat sa fie 1-1, n-a prea fost 0-0. Cred ca astazi meritam mai mult avand in vedere ocaziile pe care le-am avut. Cand ai 2 bare, trebuie sa castigi.


:”In prima repriza a fost mai buna FCSB, au avut posesia si 2 semi-ocazii, noi abia in prelungiri am avut prima sansa. In repriza a doua am controlat, am fost mai energici. Moutinho si Costache au intrat bine, am dat din nou o bara.


FCSB are o echipa foarte buna, nu e deloc usor sa castigi in fata lor. In repriza a doua nu mai tin minte nimic de la FCSB, nu stiu daca a avut ce face Arlauskis. Nu mai conteaza decat ce scrie pe tabela, 0-0, inseamna ca nu meritam mai mult.


Preferam sa primim goluri si sa castigam. Din meciurile cu Craiova si FCSB meritam mai mult, cel putin 2 puncte in plus. Pana acum se castiga la fiecare faza, marcam din toate ocaziile, Tucudean marca pe banda rulanta. Singurul lucru pozitiv e ca suntem la mana noastra, daca vom castiga totul, FCSB nu mai are ce sa faca.


Nu stiu de ce s-a schimbat regulamentul, stiu ca anul trecut echipa care termina pe primul loc incheia acasa, acum vom juca ultimul meci pe National Arena. Bud a avut o evolutie peste asteptari, a avut o perioada lunga in care n-a jucat, sincer nu ma asteptam sa joace atat de bine. Va fi greu si pentru Tucudean pentru ca a avut o perioada lunga fara sa joace.


Nu au fost probleme de arbitraj, cred ca toata lumea e multumita din acest punct de vedere” a spus Dan Petrescu dupa partida.

https://www.sport.ro/liga-1/cfr-fcsb-0-0-meritam-sa-castigam-dan-petrescu-suparat-dupa-egalul-din-derby-ce-il-nemultumeste-nu-inteleg.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata