CFR CLUJ // Penalty refuzat ardelenilor în minutul 8: „N-a fost fault, a fost demolare!”

0 1


Campioana României a început curajos partida de pe Celtic Park, iar primele 10 minute le-au aparținut jucătorilor lui Dan Petrescu. După 8 minute, Deac a fost luat pe sus în careu de Callum McGregor, fundașul lui Celtic, la capătul unei faze în care Omrani a centrat periculos. 

Total impasibil, arbitrul leton Andris Treimanis a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor jucătorilor lui Dan Petrescu. Pe reluări, fundașul scoțienilor nu pare să fi atins mingea, așa cum a judecat, cel mai probabil, arbitrul leton.

Mingea era în joc, arbitrul trebuia să dea penalty pentru CFR. Nu e fault, e pur și simplu demolare”, a reacționat jurnalistul GSP Costin Ștucan, „la cald”, pe contul său de Facebook. 

Vezi și: 

CELTIC – CFR CLUJ // VIDEO Imagini impresionante de la trimisul GSP pe Celtic Park: 60.000 de oameni au cântat cu patos „You’ll never walk alone” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Divorțul dintre Barack Obama și Michelle. Ce a spus fosta primă doamnă a SUA despre căsnicie

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/celtic-cfr-cluj-penalty-refuzat-ardelenilor-in-minutul-8-n-a-fost-fault-a-fost-demolare-574663.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata