CFR CLUJ – FC BOTOȘANI 4-1 // Dan Petrescu se revoltă: „De ce în Ligă n-am probleme? Să mă ierte arbitrul, n-am știut că e regele României”

0 1


„Botoșaniul a dominat toate meciurile până acum, a jucat foarte bine în toate partidele, începuse bine chiar și astăzi. Dacă rămân cu acest lot, cei de la Botoșani prind sigur play-off-ul. 

Totuși, scorul e mincinos: azi trebuia să dăm cel puțin 8 goluri, de mult timp n-am mai avut atâtea ocazii. Îmi pare rău de golul primit. Dacă nu iei goluri, poți să iei campionate, asta e filosofia mea. M-a enervat golul primit, am câștigat 3 meciuri cu 4-1, dar aș fi preferat să câștigăm cu 4-0”, a spus Dan Petrescu, la Look Sport.

„De ce în Ligă n-am probleme?”

Protagonistul unei noi crize de nervi, Petrescu a mai spus că e nemulțumit de modul în care îl tratează arbitrii de rezervă. 

În România, arbitrii vorbesc arogant cu mine. În străinătate, mi se zice «Sir, calm down!» N-am avut niciodată probleme în Champions League cu al patrulea arbitru. Ei știu cum să mă ia, dar în România nu e așa! Azi a stat numai lângă mine. Vezi că sunt două bănci de rezerve la fotbal! Sunt nervos, dar mai e un antrenor la fel de nervos ca mine. 

Nu înțeleg de ce mi se întâmplă asta în România. Al patrulea arbitru (n.r. – Andrei Antonie) a țipat azi la mine: «Alo, alo, vezi că eu nu sunt oricine!». Să mă scuzi, n-am știut că ești regele României!”, a mai declarat antrenorul campioanei. 

„Slavia are o forță incredibilă. Avem nevoie de o minune, sper să-i am la dispoziție pe Cestor și pe Țucudean. E o echipă extrem de puternică, cu o forță fantastică. Trebuie să mergem în presing din primul minut și să încercăm să marcăm. Țucudean a fost odihnit, am vrut să fie fresh. Mi-a zis că vrea să joace la Praga, dar eu decid cu cine încep la Praga”  –  Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi AICI toate detaliile de la CFR Cluj – FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Fiica lui Dincă l-a părăsit pentru un afacerist italian. Acum fostul ginere rupe tăcerea despre criminalul din Caracal

Libertateahttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj-fc-botosani-4-1-dan-petrescu-se-revolta-de-ce-in-liga-n-am-probleme-sa-ma-ierte-arbitrul-n-am-stiut-ca-e-regele-romaniei-575539.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata