CFR CLUJ – ASTANA 3-1 // Bogdan Mara se teme: „Maccabi e mult mai bună” + Când revine George Țucudean

0 0


Vezi AICI desfășurarea partidei

„Am câștigat un public care a fost alături de noi. Chiar dacă nu au fost în număr foarte mare, cei care au fost au încurajat echipa. De fiecare dată când i-am avut alături de noi am avut rezultate bune. Dan (n.r. Petrescu) a reușit să insufle această putere de a gândi și de a se motiva bine.

Omrani a făcut un meci foarte bun. A jucat bine și în meciurile trecut, dar nu a reușit să marcheze. Nu e singurul jucător. Toți și-au dat viața pe teren. Ne bucurăm, pentru că pe lângă această calificare importantă, am arătat și un joc bun care ne dă încredere”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

Oficialul nu s-a putut abține să nu se lege de arbitraj: „Trebuie să mai remarc și eu ceva: arbitrajul. Am avut un penalty clar, iar în minutul 83 a fost un ofsaid mare care putea să ne coste calificarea”.

Țucudean ar putea reveni cu Maccabi

George Țucudean (28 de ani) a suferit o intervenție la inimă, dar Bogdan Mara asigură că fotbalistul este pregătit să revină pe teren.

„Țucudean va începe antrenamentele cu echipa și Dan îl va folosi cât de curând, pentru că avem nevoie de el. Nu există riscul ca el să nu mai joace. El e foarte bine și va reveni în lotul echipei. Există posibilitatea ca Dan să se bazeze pe el în următoarele meciuri”, a spus oficialul.

În ceea ce privește următorul adversar al ardelenilor, Bogdan Mara are emoții: „Maccabi e mult mai bună decât Astana. E o echipă puternică, cu un buget mult mai mare. O să vedeți că e mult mai bună. Ne vom lupta și cu ei. Sunt convins că Dan se gândește doar la meciul de sâmbătă (n.r. cu Academica Clinceni, în etapa a doua a Ligii 1), iar de duminică va pregăti meciul cu Maccabi”.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ – ASTANA // GALERIE FOTO Dan Petrescu, criză de nervi în prima repriză! A fost ținut cu greu de Cristian Panin

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Fost campion cu Dinamo și cu Rapid, muncește pe un șantier din Londra. În România a divorțat și a pierdut toți banii

Libertateahttps://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/cfr-cluj-astana-3-1-bogdan-mara-se-teme-maccabi-e-mult-mai-buna-cand-revine-george-tucudean-572373.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata