CFR CLUJ 1-0 // Aroganțele lui Cristi Manea: „O aveau groasă dacă eram toți” :)

0 1

„S-a dat foarte ușor penalty. Și am văzut un henț în careu la ei. Dar acesta e fotbalul. Dacă nu ne lipseau toți jucătorii, steliștii o aveau groasă.

Cu Țucudean, Culio și Vinicius, altfel era meciul. Ei au marcat un gol norocos, printr-o execuție spectaculoasă a lui Teixeira. Îmi pare rău că am terminat așa sezonul”, a declarat Manea la TV Telekom Sport. 

Pleacă sigur de la CFR

Împrumutul lui Cristi Manea la CFR Cluj expiră la finalul sezonului, iar fundașul anunță că simte nevoia unei noi provocări.

„Eu mi-am făcut treaba la CFR Cluj. Am jucat 100 de meciuri, am luat două titluri. E greu să mai fiu motivat încă un sezon. Eu cred că e suficient pentru mine. Nu este ușor să ai asemenea performanțe.

Încă nu știu unde merg. Se ocupă impresarul de asta. A fost important să nu mă accidentez, să merg sănătos într-o scurtă vacanță, apoi să mă pregătesc pentru meciurile naționalei”, a adăugat Manea, care ar fi aproape de a semna cu o echipă din Italia. Zvonurile o indică pe AS Roma. 

Vezi și: 

FCSB – CFR CLUJ 1-0 // FOTO + VIDEO Obrigado, Teixeira! Veteranul roș-albastru a tranșat derby-ul fără miză de pe Arena Națională printr-o „foarfecă” de senzațiehttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-cfr-cluj-1-0-arogantele-lui-cristi-manea-o-aveau-groasa-daca-eram-toti-567526.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata