CFR CLUJ 0-3 // NOTE GSP I-au îngropat din nou! 3 dinamoviști au fost penibili în dezastrul cu CFR

0 3


Apărarea a fost – pentru a câta oară în acest sezon – punctul vulnerabil al „câinilor”. Penedo a gafat inexplicabil la primul gol și a primit nota 3 din partea Gazetei. 

Alți doi jucători care au dezamăgit crunt aseară au fost Mihai Popescu și Giorgos Katsikas. Cei doi fundași centrali ai lui Dinamo au greșit flagrant la golurile clujenilor și u primit nota 4 din partea Gazetei

De altfel, Katsikas și Penedo au fost doi dintre jucătorii asupra cărora s-au îndreptat acuzele antrenorului Mircea Rednic după meci. 

„Puriul”, antrenorul adus să o salveze pe Dinamo, întârzie să confirme încrederea suporterilor și bifează al doilea eșec consecutiv în care Dinamo pierde la trei goluri diferență. Antrenorul a primit nota 4 din partea Gazetei după meciul de aseară. 

Devastatori

Întreaga echipă a clujenilor a sclipit, încă o dovadă că CFR e din nou favorita principală la câștigarea titlului. Cei mai buni jucători ai lui Conceicao au fost Țucudean și Alexandru Păun, ambii primind nota 8. 

Arlauskis, Vinicius, Mureșan, Camora, Culio și Djokovic au impresionat la rândul lor, toți primind nota 7. 

Vezi și: Rednic anunță REVOLUȚIA la Dinamo! A luat la țintă doi jucători: „Nu merge la infinit așa! Aduc alții!”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-cfr-cluj-0-3-note-gsp-i-au-ingropat-din-nou-3-dinamovisti-au-fost-penibili-in-dezastrul-cu-cfr-554631.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata