Cele mai tari momente de la petrecerea de botez a fiicei Adelinei Pestrițu. Bruneta a rupt ringul de dans

0 3


Adelina Pestrițu s-a distrat pe cinste la botezul fiicei sale și a lui Virgil Șteblea, Zenaida Maria. A fost o petrecere pe cinste, unde bruneta a întreținut atmosfera perfect și unde s-a distrat alături de invitații săi.

A fost debordat de energie și a rupt ringul de dans, alături de cei prezenți la petrecerea de botez a micuței sale.

„A fost o seară de vis! ♥️ Le mulțumesc din inimă tuturor celor care au muncit ca petrecerea noastră de botez să arate așa cum ne-am dorit”, a notat bruneta pe contul său de socializare, acolo unde a postat și cele mai tari imagini de la petrecerea de botez a fiicei sale.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cele-mai-tari-momente-de-la-petrecerea-de-botez-fiicei-adelinei-pestritu-bruneta-rupt-ringul-de-dans-foto-2451581

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata