Cea Mai Tare Experiență Trăită De Corina Caragea în Hawaii: „M-am Trezit Cu O Focă Lângă Mine Pe Plajă!”

0 2


De
Andreea Romaniuc Archip,

Duminică, 04 august 2019, 13:00

Aproape trei săptămâni, vedeta TV s-a relaxat departe de țară.

„M-am întors din Hawaii și o bună bucată de vreme nu mai urmează nimic. Mă refer și la oboseala acumulată, pentru că e la capătul pământului, fiananciar, pentru că a fost destul de scump, am legat-o și cu America și mă refer la faptul că trebuie să plătesc vacanța asta cumva la muncă, pentru că trebuie să plece și colegii mei în concediu”, ne-a spus ea.

A făcut
plajă lângă o focă

Corina Caragea a fost impresionată de peisajele de vis descoperite acolo, dar și de „vecina” atipică de pe plajă, respectiv o focă.

„Plajele erau senzaționale, pur și simplu nu îmi venea să cred că sunt adevărate, grădina botanică m-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că de fapt toată insula este o grădină botanică. Am făcut plajă lângă o focă! M-am trezit cu foca lângă mine pe plajă! A ieșit și ea să tragă un pui de somn”, a declarat, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Întâmplarea s-a petrecut pe o plajă publică, unde turiștii fuseseră atenționați de apariția unor posibili „vizitatori”. „Am fost avertizați înainte să mergem acolo că ne putem trezi cu foci, cu broaște țestoase în apă. Am făcut snorkeling acolo, adică era un golfuleț faimos pentru toată activitatea marină și subacvatică, dar tot am fost surprinsă”, ne-a povestit vedeta PRO TV.

În ceea ce privește apariția mamiferului acvatic, bruneta ne-a mărturisit că ea și ceilalți turiști i-au asigurat intimitatea de care a avut nevoie.

„Foca a stat pur și simplu jumătate de zi cu burta în sus la soare, se mai întorcea de pe o parte pe alta. Au venit destul de rapid salvamarii, ne-au dat pe toți la o parte din jurul ei, era bine să nu o deranjăm nici cu zgomote, nici cu poze”, ne-a povestit Corina Caragea experiența trăită în Hawaii.

Citeşte şi:

Florina Cercel: „Lăsați-mă în pace că vreau să plec!”. Virgil Ogășanu dezvăluie că actrița se închisese în sine în ultima perioadă

Marcel Toader a murit! Cum era văzut în România, în urmă cu mulți ani

GSP.RO

Marcel Toader a murit! Cum era văzut în România, în urmă cu mulți ani

Care e primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci in caz de infarct

Unica.ro

Care e primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci in caz de infarct

Marcel Toader, fostul soț al Mariei Constantin, a FĂCUT INFARCT! PRIMA REACȚIE a MARIEI și ce i-a afectat problemele de sănătate

Viva.ro

Marcel Toader, fostul soț al Mariei Constantin, a FĂCUT INFARCT! PRIMA REACȚIE a MARIEI și ce i-a afectat problemele de sănătateSursa: https://www.libertatea.ro/entertainment/cea-mai-tare-experienta-traita-de-corina-caragea-in-hawaii-m-am-trezit-cu-o-foca-langa-mine-pe-plaja-2713581

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata