Ce sfaturi a primit Răzvan Prodan de la tatăl său, regretatul fotbalist Daniel Prodan. „Să vin acasă cu tibiile pline de sânge”

0 33


Daniel Prodan, unul dintre cei mai mari fotbaliști din Generația de Aur, a încetat din viață în noiembrie 2016. Fiul lui Daniel Prodan, Răzvan, îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera sportivă, fiind și el fotbalist.

Răzvan Prodan a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în cadrul căruia a vorbit despre regretatul său tată.

Răzvan a participat la un meci al Generației de Aur, unde a fost foarte bine primit de public.

“M-am simțit foarte bine, sper că am putut să iau locul tatpălui meu și să mă ridic la nivelul lui. A fost foarte emoționant, am auzit și  dintr-un colț că mi-au strigat numele”, a spus el.

“Port același număr pe tricou. A fost o onoare să îl port și m-am simțit foarte bine”, a adăugat el.

Răzvan Prodan a dezvăluit și ce sfaturi a primit de la regretatul său tată.

“Să vin acasă cu crampoanele tocite și cu tibiile pline de sânge. Să muncesc mult și să nu iert pe nimeni pe terenul de fotbal…

Cel mai mult mi-au plăcut ambiția lui și dăruirea pe care a avut-o. și cred că am moștenit și eu de la el. Acesta a fost cel mai important atuu al lui. Visul lui a fost să devin mai bun ca el. Și sunt convins că și acum, de acolo de unde e, e același lucru”, a încheiat Răzvan Prodan.

Citește și: REPORTAJ/ Trista istorie a Hipodromului din Ploiești. În căutarea gloriei de altădată și a timpului pierdut/ VIDEO&FOTO

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-sfaturi-primit-razvan-prodan-de-la-tatal-sau-regretatul-fotbalist-daniel-prodan-sa-vin-acasa-cu-tibiile-pline-de-sange-2297038

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata