Ce mare s-a făcut fata lui Virgil Ianțul. Jasmina a trecut în calasa a șaptea

0 13

Virgil Ianțu are o relație de lungă durată cu o femeie care se numește Roxana. Virgil Ianțu și Roxana au împreună o fetiță, Jasmina.

Virgil Ianțu și fiica sa, Jasmina, au fost invitați la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Fata prezentatorului de televiziune a spus cum se simte la școală și ce îi place mai mult.

„Eu am o problemă cu ea, e bună la matematică”, a spus Virgil Ianțu.
„Nu, nu sunt bună la matematică, dar nu știu matematică. Sunt ok. Nu îmi place… Sunt în clasa a șaptea. Nu am nicio idee la ce liceu o să merg”, a spus Jasmina.

„Noi o susținem în ce vrea să facă. Direcția ei nu trebuie să fie și a noastră. Și cred că așa trebuie să facem cu copiii. Noi avem un plan pentru ei, dar dacă nu e și planul lor nu ar trebui să insistăm. Este și foarte talentată, nu-i place să spun chestia asta, dar e foarte talentată la muzică.

Are încă teama scenei și e firesc, e și devreme. Dar este extrem de talentată. Are și ureche foarte bună, și glas foarte bun, tehnică vocală nativă. Dar, iarăși, e decizia ei”, a afirmat Virgil Ianțu.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-mare-s-facut-fata-lui-virgil-iantul-jasmina-trecut-calasa-saptea-foto-2394951

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata