Ce își dorește Adrian Enache de la fiica sa. „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”

0 9

 

Diana, fiica solistului Adrian Enache, a îmbrăcat rochia de mireasă în cadrul unei prezentări. Cântărețul a fost extrem de încântat să o vadă așa. La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Adrian Enache a afirmat despre fiica sa: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”.

Cântărețul a mai făcut dezvăluiri despre fiica sa, afirmând că acesteia nu-i plac băieții de bani gata: „Ei nu îi plac astfel de băieți”.

„Ea vrea independență financiară”, a mai afirmat interpretul despre Diana, potrivit spynews.ro.

Fiica lui Adrian Enache  a trecut printr-o mare dramă în 2014, după ce portarul libanez a înjunghiat-o și a încercat să o violeze. Fata a fost atacată în scara blocului în care locuia. Ali Kanaan, libanezul care a atacat-o pe Diana Enache, a fost condamnat în la închisoare.  În luna septembrie a acestui an, Diana Enache a aflat că acesta a fost eliberat din închisoare.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-isi-doreste-adrian-enache-de-la-fiica-sa-m-bucura-sa-o-vad-cu-un-baiat-de-mana-dar-e-greu-2421515

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata