Catrinel Menghia și-a arătat burtica de gravidă. Mesajul emoționant

0 35

Catrinel l-a făcut foarte fericită pe iubitul său, producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au o relație de 7 ani și în două luni vor deveni părinți.

În dreptul imaginii postate pe Instagram, modelul a scris un mesaj emoționant pentru bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună.

Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem.  Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou, a scris Catrinel pe rețeaua de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

Hi Little One, I feel you & All I know for sure is that this is the strongest feeling I’ve ever experienced ❣️ We have been sharing this body for almost 6 months, and we have already experienced so much together ? Me and daddy cant wait to meet you ? 7 years of love crowned by the most beautiful gift ? #GrazieVita #GrazieAlleNostreFamigliePerIlSupporto&Amore #? #?

O postare distribuită de Catrinel Marlon D.L (@catrinelmarlon) pe Nov 14, 2018 at 6:11 PST

O primă imagine cu celebrul top model însărcinată a fost surprinsă, în septembrie, la Gala for the Global Ocean, unde a fost invitată chiar de prinţul Albert de Monaco, la Opera din Monte Carlo.

VIDEO/ Brigitte Năstase se pregătește să devină din nou mamă! Face tratament ca să rămână gravidă cu noul ei soț. „Prioritatea noastră este să facem un copil”

 

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/catrinel-menghia-si-a-aratat-burtica-de-gravida-mesajul-emotionant-2455613

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata