„Câteodată merităm să fim criticați”

0 13


Vineri, 12 Octombrie, 00:13

Alexandru Maxim (28 de ani) a revenit la națională cu un gol de 3 puncte în victoria din prelungiri cu Lituania, scor 2-1, din Liga Națiunilor.

Fotbalistul celor de la Mainz marcase ultimul gol în tricoul naționalei în preliminariile CM 2018, 1-0 cu Armenia, în septembrie 2017, tot în prelungirile meciului.

„Sunt fericit pentru victorie, pentru cele 3 puncte. Era foarte important să revenim la București cu trei puncte în buzunar pentru a putea aborda meciul cu Serbia cu alt moral. Nu am fost deranjat de critici, câteodată le merităm.

Nu ne-a fost teamă că nu vom câștiga, dar trebuie să recunoaștem că nu am făcut meciul pe care ni-l doream. Important este că am rămas concentrați până la final. Sincer, nu mi s-a părut așa rău gazonul. A fost neobișnuit pentru că nu ne antrenăm și nu jucăm săptămână de săptămână pe un astfel de gazon”, a declarat Maxim la Pro TV.

Clasamentul grupei:

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Chipciu: „Nu sunt o pierdere pentru echipa națională. Serbia pare de bătut”

Citește și: Contra surprinde înaintea meciului cu Serbia: „Nu suntem obligați să câștigăm duminică”https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/specialistul-prelungirilor-maxim-a-revenit-cu-gol-la-nationala-cateodata-meritam-sa-fim-criticati-550425.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata