Cate goluri trebuie sa dea Mbappe in ultimul meci al sezonului pentru a-l depasi pe Messi in clasamentul pentru Gheata de Aur. TOPUL ACTUALIZAT

0 0Leo Messi este favorit la castigarea celei de-a 6-a Ghete de Aur din cariera sa, dar Mbappe continua sa il ameninte pe argentinian. Francezul mai are un meci de jucat.


Leo Messi poate castiga cea de-a 6-a Gheata de Aur din cariera. Conditia este ca francezul Mbappe sa nu dea mai mult de patru goluri in ultima etapa din Franta, in meciul pe care PSG il va disputa impotriva lui Reims.


Leo Messi a marcat in ultima etapa din La Liga o dubla in egalul Barcelonei cu Eibar, scor 2-2, si a ajuns la 36 de reusite stagionale. Mbappe, care a marcat si el doua goluri cu Dijon, are 32 de reusite in actuala stagiune din Ligue 1.


Clasamentul actualizat pentru Gheata de Aur


1. Leo Messi – 36 goluri

2. Kylian Mbappe – 32

3. Fabio Quagliarella – 26

4. Mbaye Diagne – 30 (campionatul Turciei are un coeficient mai slab)

5. Robert Lewandowski – 22

6. Duvan Zapata – 22

7. Pierre Emerick-Aubameyang – 22

8. Sadio Mane – 22

9. Mohamed Salah – 22

10. Krzysztof Piatek – 22


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

https://www.sport.ro/campionate-externe/cate-goluri-trebuie-sa-dea-mbappe-in-ultimul-meci-al-sezonului-pentru-a-l-depasi-pe-messi-in-clasamentul.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata