„Cât vrem în schimbul lui?”

0 3

Cu toate că și CSU Craiova privește către fotbalistul de 25 de ani, oficialii covăsnenilor nu sunt convinși că vor să-l lase pe mijlocașul ofensiv să plece. Mai mult, cei de la Sepsi afirmă că siguranța lui Gigi Becali la nivelul declarațiilor nu e deloc justificată.

Directorul sportiv Janos Bokor a declarat pentru GSP.RO cu privire la fotbalistul ce-a avut un sezon de toamnă fulminant la Sepsi: „Nu e nicio discuție până în acest moment. Dânsul centrează, dânsul dă cu capul, dar pe noi nu ne-a căutat nimeni. Sincer, Tandia rămâne pe loc cel puțin. Are un contract valabil, iar în următoarele zile vom oficializa un alt contract valabil, semnat de părți. Tandia poate să fie la un potențial și un preț mai mare din vară.

Dacă l-am ceda pe 200.000 de euro? Nici nu discutăm la această sumă. Nu are nicio clauză. Clubul nostru trebuie să fie de acord cu orice ofertă ce i se face. Poate să-l ia oricine, dar numai cu acordul nostru. Doar FCSB și CFR Cluj și-l pot permite, așteptăm pe oricine la masă, dar noi vrem să-l păstrăm pentru că vizăm play-off-ul. Din vară se pot schimba datele problemei. Am citit diverse informații în piață, că are hârtie de 100.000 de euro sau mai știu eu ce, plus alți actori falși care zic că ei l-au adus pe Tandia în țară, dar nu e nimic adevărat”.

Citește și:

Becali a anunțat numele primilor 3 jucători cu care s-a înțeles: „Cu ei mi-a spus Teja că poate face posesie” + Cuplu nou de fundași centralihttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-gigi-becali-are-probleme-in-privinta-lui-tandia-oficialii-lui-sepsi-ii-spulbera-visurile-patronului-de-la-fcsb-cat-vrem-in-schimbul-lui-556251.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata