Candida si vaginita in sarcina

0 1


Sunt insarcinata in 9 saptamani si am candida si vaginoza, adica o flora microbiana abundenta cu germeni anaerobi si Candida si lipsesc germenii din flora normala. Ce imi recomandati sa iau? Medicul ginecolog mi-a sugerat klion d, insa am vazut ca ar fi contraindicat in primul trimestru. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie de tratament adecvat. Multumesc!

Da, eu va recomand sa luati doar un antimicotic pentru moment si sa repetati analiza cand intrati in al doilea trimestru de sarcina.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Sursa: https://www.csid.ro/rd-17944529

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata