„Cand pierzi un meci apar listele” Gigi Becali a decis ce se va intampla cu Mihai Teja din vara! Ce a spus patronul de la FCSB!

0 1Mihai Teja nu stie ce se va intampla din vara.


Mihai Teja a venit la FCSB in decembrie, insa nu este sigur ca va mai fi antrenorul ros-albastrilor si in sezonul urmator. FCSB este pe locul secund, la trei puncte de CFR si sta la mana rezultatelor obtinute de clujeni.


Cu toate acestea, Gigi Becali a anuntat ca nu il va demite pe Mihai Teja, chiar daca nu va castiga titlul: „Eu nu-l dau afara pe Teja. Ramane si din vara la FCSB”, a anuntat Becali.


Situatia se poate schimba dupa ce Craiova l-a dat afara pe Devis Mangia. Becali a vorbit in mai multe randuri de posibilitatea ca italianul sa vina pe banca echipei sale: „Mi-a spus ca plec de la Steaua cand vreau eu, vedem cand, la vara…La echipele mari, cand sunt rezultate de egalitate si pierzi un meci, apar listele”, a spus Mihai Teja.


Intrebat daca vrea sa conduca echipa in UEFA Europa League sau UEFA Champions League, Teja a spus ca acesta este motivul pentru care a venit la FCSB: „Sa dea Dumnezeu sa ajungem acolo si mi-as dori, desigur, de asta am venit la Steaua”, a declarat Teja.

https://www.sport.ro/liga-1/cand-pierzi-un-meci-apar-listele-gigi-becali-a-decis-ce-se-va-intampla-cu-mihai-teja-din-vara-ce-a-spus.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata