„Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou”

0 0

Sara Carbonero a făcut anunțul șocant pe parcursul zilei de marți, într-o scrisoare cu adevărat emoționantă postată pe rețelele de socializare. 

„Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. În urmă cu câteva zile în timpul unui control de rutină, medicii mi-au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată (n.r. – tumoare ovariană).

Totul este bine din fericire, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul. Sunt liniştită şi am încredere că totul va fi bine. Ştiu că drumul va fi greu, dar că va fi un final fericit. Mă bazez pe suportul familiei, prietenilor şi pe o echipă bună de medici. Profit pentru a îi ruga pe colegii mei jurnalişti să mă respecte şi să mă înţeleagă, aşa cum m-au tratat mereu, mai ales în aceste momente dificile şi delicate pentru mie şi familia mea”, a scris Sara Carbonero pe contul său de Instagram.  

Iker Casillas și Sara Carbonero sunt împreună de peste 10 ani și s-au căsătorit în 2016. Au împreună doi copii, Lucas (2 ani) și Martin (3 ani). 

Vezi și: Casillas se retrage! Președintele lui Porto îi caută deja înlocuitor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!https://www.gsp.ro/international/campionate/sara-carbonero-sotia-lui-iker-casillas-a-fost-diagnosticata-cu-cancer-567706.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata