Camere Ale Unor Hoteluri Din Mamaia, închise Temporar De ANPC

0 1


Marți, 13 august 2019, 18:46

Potrivit acestuia, activitatea a zeci de unităţi de alimentaţie publică a fost închisă temporar, până la remedierea deficienţelor, fiind închise temporar şi camere ale unor hoteluri din staţiunea Mamaia.

„Au fost controlaţi 470 de operatori economici, s-au aplicat un număr de 797 de sancţiuni, din care 470 de avertismente, şi amenzi în valoare de 1,8 milioane de lei, din care deja s-au încasat aproape 190.000 de lei. S-au oprit temporar de la prestarea serviciilor 61 de locaţii, s-au redeschis 25 dintre acestea. Mărfurile care au fost oprite temporar se ridică la valoarea de 119.000 lei, iar cele oprite definitiv, la 193.000 de lei. Nu vorbim numai de alimentaţie publică, vorbim şi de alte produse retrase de la comercializare, jucării, textile, pentru că am avut un spectru destul de mare. Au fost aplicate sancţiuni şi măsuri de oprire temporară a prestării de servicii, inclusiv pentru hoteluri, fiecare dintre acestea înţelegând ca, în intervalul agreat, să aducă remedieri spaţiilor de cazare, să le doteze cu saltele curate, să renoveze camerele acolo unde era necesar”, a spus, într-o conferinţă de presă la Eforie Nord, reprezentantul ANPC.

„La hotelurile Amiral, Orfeu, Comandor au fost depistate nereguli în spaţiile de cazare şi în spaţiile de alimentaţie publică. Am stabilit cu acţionariatul şi reprezentanţii acestora că ridicarea măsurii se va face în orice termen rezonabil, dacă dânşii înţeleg să remedieze deficienţele. Au remediat marea majoritate a deficienţelor. (…) Pe măsură ce camerele s-au eliberat au fost oprite până la remedierea deficienţelor, în aşa fel încât turiştii s-au cazat în nişte camere renovate şi dotate corespunzător”, a menţionat Constantinescu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi:

Carambol cu trei autovehicule pe un drum din județul Dolj. Zece persoane, între care şapte copii, au ajuns la spital

GSP.RO

Reporterii GSP au avut un șoc în Cehia când au mers să-și cumpere de mâncare. Ce au descoperit

Simona Gherghe nu se mai întoarce la 'Acces direct'. Unde va lucra din toamna asta

Unica.ro

Simona Gherghe nu se mai întoarce la ‘Acces direct’. Unde va lucra din toamna asta

DEMISIE la nivel înalt la ANTENA 1! Una dintre cele mai iubite vedete ale postului a anunțat că se retrage! Motivul este cu totul neașteptat!

Viva.ro

DEMISIE la nivel înalt la ANTENA 1! Una dintre cele mai iubite vedete ale postului a anunțat că se retrage! Motivul este cu totul neașteptat!

Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: https://www.libertatea.ro/stiri/camere-ale-unor-hoteluri-din-mamaia-inchise-temporar-de-anpc-din-cauza-deficientelor-2721826

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata