Călin Novacescu s-a întors în țară, după eliminarea de la Exatlon

0 24

Cu 15 kilograme mai puțin decât avea atunci când a plecat, dar optimist și fericit că a participat la acest show fenomen, războinicul declară că a fost o experienta de neuitat pentru el pe care o va pune la loc de cinste in colectia cu amintiri.

„Pentru mine, Exatlon înseamna raiul! Exatlon rămâne a doua amintire cea mai frumoasă din sufletul meu. Cum a ramas experienta din Coreea, asa va ramane și Republica Dominicană. Va rămâne în sufletul meu pe viata”, a declarat la sosirea pe aeroport recordmanul. Cu lacrimi în ochi spune că cel mai dificil i-a fost sa se desparta de coechipierii cu care a legat o stransa legatura de prietenie. Acesta spera ca sfaturile pe care le-a dat fiecărui războinic în parte să îi ajute sa mearga mai departe si sa castige in fata Faimosilor punctele decisive.

Nu ma așteptam să însemn pentru ei așa mult. Abia la final mi-am dat seama cat de mult contez eu pentru ei. La Exatlon stii cand pleci, dar nu știi cand te intorci„, a mai subliniat razboinicul care spera ca sezonul doi sa fie castigat de un razboinic.

Citește și

Primarul din Copșa Mică, la un an după ce a mers pe jos până la București: „N-am rezolvat nimic cu Ministerul Mediului. Acum accesăm fonduri europene”

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/calin-novacescu-s-intors-tara-dupa-eliminarea-de-la-exatlon-2398052

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata