Bunicul Antoniei a fost operat de urgență. Medicul Radu Zamfir i-a salvat viața

0 12


Surse din anturajul artistei spun că Mihail, bunicul Antoniei, a fost internat și operat de urgență la Spitalul Fundeni, după ce a acuzat dureri în zona stomacului, notează wowbiz.ro.

„Totul s-a întâmplat rapid! În urmă cu câteva zile, bunicul Antoniei s-a simţit rău şi a fost internat. După o serie de investigaţii importante, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile! Din fericire, operaţia a decurs bine şi starea lui s-a mai ameliorat! Este adevărat, bătrânul se află la Terapie Intensivă, însă situaţia lui este una bună, nu au existat complicaţii, astfel că, peste puţin timp, va putea să fi transferat într-o rezervă a clinicii bucureştene!”, au povestit prietenii Antoniei, conform sursei citate.

Bunicul cântăreței a fost operat de medicul Radu Zamfir, care în urmă cu patru ani a supraviețuit miraculos unui accident aviatic produs în Munții Apuseni.

Apropiații spun că Antonia și iubitul ei, Alex Velea, merg în fiecare zi la spital și sunt îngrijorați din cauza problemelor de sănătate ale bătrânului.

Citește și Cât de buni sunt românii când ajung într-un mediu sănătos! La 23 de ani, angajată la The New York Times!

 

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/bunicul-antoniei-fost-operat-de-urgenta-medicul-radu-zamfir-salvat-viata-2421727

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata