BREAKING NEWS: Becali i-a anuntat pe primii 4 jucatori care PLEACA de la FCSB! Anuntul momentului

0 0FCSB se desparte de 4 oameni dupa finalul de campionat.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Pe langa Stoian si Matei, Becali renunta si la Teixeira si Rusescu. Portughezul isi termina contractul, in timp ce Rusescu a acceptat conditiile rezilierii propuse de club.


„Teixeira nu mai ramane. A terminat contractul. Acum o sa fie o alta etapa. Lui Rusescu ii multumesc, isi reziliaza contractul. A fost baiat de caracter, isi termina contractul, e baiat de calitate. Matei si Stoian – pleaca. Pe Stoian il iau ori CFR, ori Craiova, cred. Matei nu cred ca vrea sa stea la Steaua sa se antreneze pe coclauri. Nu cred ca el nu va semna in alta parte. A luat 50 000, a mai luat si 15 000 pe luna. Nu-mi pare rau de banii pe care i-am dat”, a spus Becali la PRO X.


 


Teixeira, supergol la despartire


 


Filipe Teixeira a adus victoria pentru FCSB in fata CFR-ului cu o super executie. Teixeira a reusit o foarfeca perfecta, dupa pasa lui Tanase, in repriza a doua. Mijlocasul de 38 de ani nu vrea sa se retraga. Are de gand sa mai joace la nivel inalt. Petrescu e gata sa-l ia la CFR: „Nu stiam ca e liber. Il iau cu mine acum, il ducem imediat la Cluj!”

https://www.sport.ro/liga-1/breaking-news-becali-i-a-anuntat-pe-primii-4-jucatori-care-pleaca-de-la-fcsb-anuntul-momentului.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata