BREAKING NEWS | Antoine Griezmann la Barcelona! Atacantul i-a anuntat pe sefii clubului ca va fi platita CLAUZA

0 1Antoine Griezmann pleaca de la Atletico.


Toata Romania vede Romania! Norvegia – Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta – Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!


Presa din Spania anunta transferul lui Antoine Griezmann! Campionul mondial cu Franta din 2018 i-a anuntat pe Diego Simeone, Miguel Angel Gil Marin si Andrea Berta ca va fi achitata clauza de reziliere a contractului sau in valoare de 120 de milioane de euro.


Desi Griezmann nu le-a comunicat celor de la club cine va plati aceasta clauza, spaniolii scriu ca este vorba de Barcelona! Astfel, partida de sambata impotriva lui Levante va fi ultima pentru Griezmann in tricoul lui Atletico.


Griezmann a informat clubul marti dupa-amiaza de decizia sa. El va ramane la Atletico pana la 1 iulie deoarece dupa aceasta data clauza de reziliere va scadea de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane de euro.


Griezmann a refuzat Barca in urma cu un an


Barcelona l-a dorit pe Griezmann si in urma cu un an, insa francezul a anuntat atunci intr-un clip postat pe retelele de socializare ca a decis sa semneze un nou contract cu Atletico, pe cel mai mare salariu de la echipa. Insa transferul la Barcelona doar a fost amanat cu un an.


Griezmann urmeaza sa negocieze cu cei de la Barcelona contractul sau dupa ce Barca o va informa pe Atletico, la randul ei, ca va plati clauza de reziliere.


Venirea lui Griezmann va duce la plecarea lui Coutinho, cel care este dorit de PSG.

https://www.sport.ro/spania/breaking-news-antoine-griezmann-la-barcelona-atacantul-i-a-anuntat-pe-sefii-clubului-ca-va-fi-platita.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata