BOTOSANI – DINAMO | Dinamo, cu un picior in groapa! Hanca e „Captain Obvious”: „Ne aflam intr-o criza! Se pare ca nu reusim sa castigam!” – www.sport.ro

0 11FC Botosani – Dinamo 2-0 | Toate fazele importante sunt aici


Dinamo a atins un minim istoric! Pentru prima data in istorie, Dinamo a ajuns pe un loc de baraj.


Meciul cu Botosani era o adevarata finala pentru ambele formatii care se aflau in coada clasamentului, iar moldovenii au reusit sa obtina o victorie importanta.


Segiu Hanca a avut un mesaj pentru coechipierii sai: dupa pauza competitionala, jucatorii trebuie sa stranga randurile si sa ridice echipa in clasament.


„Ne aflam intr-o criza. Se pare ca nu reusim sa castigam, etapele trec. E dezamagitor pentru noi, pentru familiile noastre, pentru fani. Trebuie sa scoatem echipa din aceasta criza pentru ca nu asta e valoarea noastra. Trebuie sa facem mai multe sacrificii dupa aceasta pauza. Acceptam orice critica, dar vom demonstra ca suntem caractere. Am demonstrat-o de atatea ori”, a declarat Hanca la finalul partidei.

https://www.sport.ro/liga-1/botosani-dinamo-dinamo-cu-un-picior-in-groapa-hanca-e-captain-obvious-ne-aflam-intr-o-criza-se-pare-ca.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata