Borcea înapoi la Dinamo? Kiriță a recunoscut ce a vorbit cu fostul acționar! Atac la actuala conducere: „Am fost îndepărtați”

0 26

Duminica, 29 Iulie, 14:31

Giani Kiriță nu crede că este posibilă în vreun fel revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo în acest moment, dar vede posibilă implicarea lui Patrick Borcea la club. 

„Toţi dinamoviştii își doresc ca Borcea să revină la Dinamo, dar cred că acest lucru este aproape imposibil. Cel puţin pentru perioada următoare nici nu se pune problema. Eu am vorbit cu Cristi.

Sufletul său ar vrea să ajute imediat Dinamo, dar fizic, momentan cel puțin, nu poate să o facă. Cristi are nevoie de o pauză. Trebuie să se refacă din toate punctele de vedere. O să plece la tratament şi în străinătate.

Dinamo a avut cele mai bune rezultate atunci când Cristi Borcea s-a aflat în fruntea acestui club. Cristi ştia să strângă în jurul său oamenii care iubeau şi lucrau din dragoste pentru Dinamo. Dar acum uşor, uşor unii dintre noi am fost îndepărtaţi. Nu are rost să vă dau eu nume că ştiţi şi voi despre cine este vorba.

Poate că ar fi o soluţie să fie implicat şi fiul lui Cristi Borcea în fruntea clubului Dinamo. Ştiu că Patrick iubeşte foarte mult această echipă, dar Cristi, vă repet, nu cred că o să vină în perioada următoare la Dinamo.

Este dureros, dar cam aşa stau lucrurile. Eu așa știu. Acest om a făcut multe pentru Dinamo şi sunt convins că suferă când vede că echipa lui de suflet a ajuns să se lupte prin play-out. Cu Borcea la echipă, Dinamo nu ajungea niciodată în această situaţie”, a zis Giani Kiriță pentru Fanaik.https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/borcea-inapoi-la-dinamo-kirita-a-recunoscut-ce-a-vorbit-cu-fostul-actionar-atac-la-actuala-conducere-am-fost-indepartati-545073.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata