Bogdan Matei // VIDEO Ofsaid mare! Replică halucinantă a ministrului Tineretului și Sportului în timpul dezbaterilor pe buget din Parlament

0 1

Înaintea dezbaterilor, Bogdan Matei trebuia să se consulte cu Daniela Pescariu, secretar de stat la Ministerul de Finanțe, pentru a stabili bugetul MTS. Ministrul nu știa însă cine este persoana cu care ar fi trebuit să colaboreze!

Dialog din timpul dezbaterilor:

Claudiu Năsui (deputat USR): Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?

Bogdan Matei: Cine este doamna Pescaru?

Claudiu Năsui (deputat USR): Doamna din stânga dumneavoastră cu care, în teorie, aţi făcut bugetul.

Secretarul de stat, aflată chiar lângă ministru, a izbucnit în râs în momentul în care a întrebarea acestuia. Conform Libertatea, opoziția a vrut să ştie de ce bugetul de cheltuieli pentru bunuri şi servicii s-a majorat de la două milioane la 60 de milioane de lei. Membrii opoziției își doreau să afle la ședință dacă indemnizațiile sportivilor olimpice au fost sau nu micșorate.

„Habar nu are nici dacă are sau nu bani”

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, l-a criticat în termeni duri pe Bogdan Matei într-o postare pe contul său de facebook:

„Vreți să înțelegeți în doar 10 secunde cum se face Bugetul României în 2019 ? Vă uitați la acest filmuleț în care Ministrul Tineretului și Sportului (nu știe nimeni cum îl cheamă) este întrebat dacă știe că s-au tăiat banii de la indemnizațiile sportivilor olimpici și dacă informațiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finanțe încă din 2014 și este singurul om din Guvern care mai știe cu adevărat ce înseamnă Buget – și Dl. Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru, nici dacă are sau nu bani de indemnizații! Guvernul 4D (Dragnea, Dăncila, Darius = Dezastru) asa funcționează!”.https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/bogdan-matei-video-ofsaid-mare-replica-halucinanta-a-ministrului-tineretului-si-sportului-in-timpul-dezbaterilor-pe-buget-din-parlament-559904.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata