Bianca și Cornel Păsat au program de comunicare cu bebelușul

0 33


Bianca și Cornel Păsat vor deveni părinți și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține băiețelul în brațe. Bebelușul din burtica Biancăi reacționează la vocea lor și are aceleași ore la care ”comunică” cu aceștia.

Cei doi soți sunt mai fericiți ca niciodată. După ceva ani de așteptări, ei vor deveni părinți, în luna iulie. Bianca și Cornel Păsat au aflat sexul copilului la sfârșitul lunii martie.

”Oricând se poate întâmpla. Avem termen pe 24 iulie”, a mărturisit Bianca pentru Libertatea.

”Va fi Leu sau Rac. E foarte bine dezvoltat. La ultima investigație a reieșit că e cu două săptămâni mai mare… S-ar putea să vină pe 12 iulie. Toate la timpul lor, să nu se grăbească”, a adăugat Cornel Păsat.

Acesta a mai spus că și-a însoțit soția la fiecare ecografie, din momentul în care aceasta i-a dat vestea că este însărcinată:

”De când a rămas însărcinată suntem cam tot timpul împreună. Nu vreau să pierd nici un moment din această perioadă superbă. Am așteptat mult prea mult timp”.

Cornel Păsat și soția sa recunosc, la unison, că viața lor s-a schimbat total în ultimele luni.

”Ne bucurăm de total alte lucruri. Dacă în alți ani ne bucuram că plecam într-o vacanță sau că ieșeam la o cină romantică, acum ne bucurăm că mișcă sau că avem pofte”, spune Bianca.

”Acum alegem doar mini-vacanțe foarte scurte, cât mai aproape de casă, în care Bianca să dispună de un confort optim pentru această perioadă și evităm zbourile. Mai mergem la Târgoviște, la părinții ei, la prieteni, mai putem face o evadare mică din oraș,  maxim 100 de km distanță”, a completat Cornel.

Acesta a mai dezvăluit că ambii au un program de comunicare cu bebelușul din burtica Biancăi. Băiețelul reacționează la vocea lor și are aceleași ore la care ”vorbește” cu aceștia.

”Ne bucurăm că reușim să stabilim comunicarea cu el. Reacționează la voce, la muzică, la mâncare. Dacă vorbim cu el are reacție. Am început să stabilim un program, dimineața și seara pe la 6,7, apoi la 12 și la 2. Are câteva ore pe care și le-a ales, de comunicare. În fiecare zi descoperim ceva nou, câte grame a mai luat, câți centimetri. Iar sentimentul ăsta e foarte frumos”, mai spune Cornel.

Bianca a renunțat la tocuri

Dat fiind faptul că la ultimul eveniment la care a participat, mai precis botezul Victoriei, fetița lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea, Bianca a avut contracții mai puternice, soția lui Cornel a renunțat la tocuri.

”Am renunțat la tocuri pentru că mi se umfă picioarele din ce în ce mai mult. La ultimul eveniment la care am fost pe tocuri, am avut contracții mai puternice”, a mărturisit Bianca Păsat. Ca orice graviduță, ea a avut și anumite pofte în perioada acestor luni de sarcină. ”Are lângă ea caserola de înghețată de vanilie. Are poftă de căpșuni, mănâncă dulce”, a dat Cornel ”din casă”.

CITEȘTE ȘI:

Video EXCLUSIV Andrei Ștefănescu și Kamara sunt împreună de 14 ani! Au împărțit și scena, și casa!

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/video-exclusiv-bianca-si-cornel-pasat-au-program-de-comunicare-cu-bebelusul-la-anumite-ore-2233533

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata