Bianca Rus, dezlănțuită. Îmbrăcată sumar și întinsă pe covor, aruncă săgeți spre fostul soț

0 4


 

Bianca Rus a încins internetul cu cele mai recente fotografii postate pe contul său de socializare.

Din nou liberă după separarea de soțul său, Antonio, bruneta se pozează în ipostaze provocatoare, în ținute care să-i scoată în evidență noua siluetă dobândită după ce a slăbit foarte mult.

În două dintre imagini, Bianca Rus este îmbrăcată sumar și stă întinsă pe covor astfel încât să atragă atenția asupra sa.

Deși este separată de cel care i-a fost partener de viață, Bianca Rus aruncă săgeți spre acesta.

„Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”, a scris Bianca Rus, potrivit wowbiz.ro.

„2019 e an fără soţ”, i-a transmis o admiratoare.

„Unde calcă o leoaică nu șterge urma o PISICĂ!”, a mai scris bruneta în mediul online.

În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. La sfârșitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta.

Citește și: Ce penalități riscăm dacă nu plătim la timp taxele la stat

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/bianca-rus-dezlantuita-imbracata-sumar-si-intinsa-pe-covor-arunca-sageti-spre-fostul-sot-foto-2510384

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata