BAYERN MUNCHEN – REAL MADRID 1-2 // Jucătorii lui Bayern nu depun armele și au planuri mari pentru retur: „Am demonstrat asta anul trecut” » Unde cred că a fost problema

0 32

Joi, 26 Aprilie, 00:11

Thomas Muller, 28 de ani, a explicat eșecul pe care echipa sa l-a suferit pe teren propriu cu Real Madrid, scor 1-2, în ciuda faptului că Bayern a fost formația care a deschis scorul. 

Totuși, fotbalistul neamț nu renunță la luptă și e convins că echipa sa poate întoarce scorul la returul de pe 1 mai, de la Madrid.

„Am fost prea naivi. Am avut o mulțime de ocazii după ce am condus, dar s-a făcut 1-1, apoi destul de repede după pauză a venit și golul de 2-1.

Rezultatul din seara asta ar fi putut fi altul. Am văzut anul trecut că orice este posibil, chiar să câștigăm la Madrid, când am dus meciul în prelungiri după ce am revenit de la 1-2″, a zis Thomas Muller.

„A fost o problemă că Robben a ieșit atât de devreme, este genul de jucător care trage adversarii după el și asta mă face pe mine să am mai mult spațiu. Nu spun că Thomas nu a făcut o treabă bună. Și el pune probleme oricărui adversar”
Joshua Kimmich, Bayern

Vezi și: VIDEO + FOTO Copy/paste de anul trecut » Bayern a condus, dar a pierdut turul cu Real Madrid pe teren propriu, scor 1-2

Keylor Navas, ținta glumelor pe internet după prima repriză cu Bayern: „N-ar putea să prindă nici o răceală” 😀

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Momente incredibile la finalul meciului Bayern – Real Madrid 1-2!http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/bayern-munchen-real-madrid-1-2-jucatorii-lui-bayern-nu-depun-armele-si-au-planuri-mari-pentru-retur-am-demonstrat-asta-anul-trecut-unde-cred-ca-a-fost-problema-538132.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata