Băiețelul Ilincăi Vandici a împlinit un an. „Am simțit ce înseamnă fericirea și împlinirea supremă”

0 29


Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici își aniversează fiul, Zina. Micuțul a împlint un an. Vedeta TV este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică și a mărturisit că viața sa s-a schimbat total.

 

„În urmă cu un an am simțit cu adevărat ce înseamnă fericirea și împlinirea supremă… De atunci trăiesc în fiecare clipă aceste sentimente alături de tine, Zian! Îți mulțumesc pentru că ai venit în viața mea, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învătat deja și abia aștept să parcurgem împreună aventura fantastică ce ne asteaptă!

Te iubesc mai mult decât pot descrie cuvintele și îți promit că împreună vom scrie cea mai frumoasă poveste numită viața ta! ❤️❤️❤️❤️ #lamultianizian”, a mărturisit Ilinca Vandici în mediul online, acolo unde a postat și o fotografie cu băiețelul ei.

INFO

Ilinca Vandici, în vârstă de 32 de ani, este o prezență constantă pe micile ecrane din România. În prezent, vedeta este moderatoarea show-ului „Bravo, ai stil’, de la Kanal D. Ilinca Vandici este căsătorită, din anul 2017, cu Andrei Necșu. Cuplul are un băiețel, Zian, care a venit pe lume în luna iulie a anului 2017.

Citește și: ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/baietelul-ilincai-vandici-implinit-un-simtit-ce-inseamna-fericirea-si-implinirea-suprema-2339087

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata