Băiețelul Florinei Constantinescu a debutat la TV la 2 ani

0 38

Băiețelul Florinei Constantinescu a debutat la TV la 2 ani. Nu de voie, ci de nevoie. Mama lui n-a avut cu cine să-l lase acasă, așa că l-a luat la filmările emisiunii sale…

Gravidă în luna a șasea, prezentatoarea emisiunii “Se zice că…”, de la TVR 2, s-a trezit într-o situație grea și… fără ieșire: trebuia să meargă la job, dar nu avea cui să-l lase în grijă pe Nicholas, fiul ei, care are doar 2 ani. Până la urmă, vedeta postului public – nimeni alta decât fosta Miss G, cum își spunea pe vremea când activa în lumea muzicii, nu în cea a televiziunii – și-a făcut curaj și și-a luat băiatul cu ea.

Băiețelul Florinei Constantinescu a debutat la TV la 2 ani. E un showman veritabil!

Nicholas, spre marea surprindere a mamei lui, a fost nu doar un copil-model, ci și… invitatul ideal! Băiețelul s-a acomodat repede cu studioul și cu “noul său job” și s-a familiarizat aproape instantaneu cu luminile din platoul de filmare, dovedindu-se un showman veritabil, în ciuda vârstei fragede.

 

Acum, cu viitorul în televiziune asigurat pentru Nicholas – deși declarase că vrea să-l facă rocker -, Florina se pregătește să aducă pe lume al doilea copil, care va fi tot un băiețel. Asta nu o împiedică se se prezinte încă în platoul emisiunii, de patru ori pe săptămână, de luni până joi, de la ora 14.00, în direct. De trei ani Florina face echipă cu Ioana Voicu și actrița Nuami Dinescu la emisiunea de la TVR 2.

“Nicholas se simte pe platoul emisiunii ca la el acasă și chiar îmi este de ajutor, având în vedere că mă mișc un pic mai greu. Băiețelul meu este un copil energic, însă cuminte și ascultător”, se mândește prezentatoarea.

Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro; Chitanța de rovinietă l-a dat de golSursa: https://www.libertatea.ro/monden/florina-constantinescu-cu-baietelul-ei-de-2-ani-in-emisiune-2239573

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata