„Băiatul blond e portar, nu?”

0 3

Mijlocașul „câinilor” a vorbit în această dimineață, la vizita medicală de la INMS, despre interesul lui Gigi Becali, fiind luat prin surpindere de noua ofertă venită dinspre marea rivală. 

„Abia a trecut 2018 și deja apar fel și fel de bombe. Din punctul meu de vedere, nu se pune problema să plec la FCSB”, a spus Nistor. 

Ulterior, căpitanul dinamoviștilor s-a arătat surprins de nou-veniții aduși de Mircea Rednic, vorbind totodată și despre șansele echipei de a prinde play-off-ul. 

„Nu am apucat să cunosc noii colegi. Băiatul blond e portar, nu? Azi l-am văzut prima oară. Sperăm să ne ajute.

Nu au plecat mulți jucători momentan, ei sunt la Săftica și se pregătesc separat. Sper să își rezolve problemele.

Nu depinde de mine să rămână Hanca, depinde de el și de cei din club. Din cauza a ceeea ce s-a întâmplat în ultimul meci vrea să plece, cred.

Am vorbit foarte puțin cu Rednic la reunire. Ne-a urat «La mulți ani» și să nu mai facem prostiile pe care le am făcut până acum. Dacă vom prinde play-off-ul, va fi o minune. Și dacă facem 15 puncte vom avea 37 și e foarte greu. Cred că se intră în play-off cu 39 de puncte”, a declarat Nistor, la vizita medicală ce a avut loc în această dimineață.

Fundașul stânga englez Jordan Mustoe, 27 de ani, mijlocașul francez Kevin Krans, 25 de ani, și goalkeeper-ul irlandez Sean McDermott, 25 de ani sunt cei trei străini care se vor alătura lotului lui Rednic.

Vezi și: FOTO Dinamoviștii au efectuat azi vizita medicală » 3 jucători noi prezenți la INMShttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cum-trateaza-dan-nistor-oferta-de-la-fcsb-capitanul-nu-e-la-curent-cu-noile-transferuri-baiatul-blond-e-portar-nu-557119.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata