„Aveam «filipinezul» nostru care ne făcea curat”

0 1

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Doarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.  

„S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în pușcărie. Da, am dat bani și am adus var și o bidinea să modernizăm baia. Am pus niște băieți să muncească. Le-am dat țigări. Erau băieți săraci și noi aveam bani de țigări.

Eram cu Borcea și zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit. L-am întrebat: «Tu ești d-ală? Homosexual?». Mi-a zis că da și i-am zis «De mâine ai furculița ta, lingura ta, prosopul tău». I-am adus mănuși de plastic. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo.

Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi și Telekom și la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Pușcăria nu avea bani să plătească și făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a povestit Giovani Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Cristi Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate…” + sfatul primit de la Giovannihttps://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/puscarie-de-5-stele-pentru-fratii-becali-si-borcea-aveam-filipinezul-nostru-care-ne-facea-curat-563149.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata