„Aveam biletele de avion rezervate”

0 3


Becali a povestit și cum Hagi a fost la un pas să ajungă în Mexic, la Tigres de Monterrey, înainte să se transfere la Galatasaray, în 1996.

Sursa foto: captură TV Digi Sport

„S-ar putea să greșesc dacă spun asta, dar cel mai neinspirat transfer a fost cel al lui Hagi de la Real la Brescia. A fost un transfer sentimental. Eu și Gică am fost sentimentali.

Dar după aceea am avut inspirație. El trebuia să plece în Mexic, la Tigres de Monterrey. Aveam biletele de avion rezervate. Într-o noapte mă sună cei de la Galatasaray și așa a ajuns Hagi în Turcia. Urma să primească un salariu de 1,5 – 1,6 milioane de dolari în Mexic. Dar s-a dus la Galatasaray și a încasat mai mulți bani”, a declarat Ioan Becali la TV Digi Sport.

5 ani a jucat Hagi la Galatasaray, fiind unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria echipei

Citește și:

Ioan Becali l-a transferat pe Florin Gardoș la Southampton din închisoare: „L-am sunat pe antrenor de la un telefon lipit de perete! Așa a primit Steaua 6,8 milioane de euro”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-la-un-pas-sa-ajunga-in-mexic-giovani-becali-a-povestit-tot-aveam-biletele-de-avion-rezervate-563170.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata