AUSTRALIAN OPEN 2019 // ȘOC în ATP! Un jucător uriaș și-a anunțat retragerea de la Australian Open

0 2

Accidentarea la genunchi suferită pe finalul sezonului trecut e problema care-l determină pe argentinian, chinuit de alte accidentări grave în trecut, să piardă competiția de la Antipozi.

Delpo a revenit la antrenamente în urmă cu două săptămâni, dar a anunțat clar că nu va fi prezent la Melbourne. „Recuperarea merge de minune, iar eu vă voi anunța curând unde îmi voi face revenirea. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla în Australia”, a scris argentinianul pe contul său de Twitter.

6 edițiiale Australian Open a pierdut del Potro din cauza accidentărilor, din 2005 încoace

În prezent pe locul 5 în clasamentul ATP, Juan Martin del Potro a avut un 2018 extrem de pozitiv. A câștigat la Miami primul Masters al carierei, s-a clasat la un moment dat pe locul 3 și a ajuns până în finală la US Open, pierdută în trei seturi în fața lui Novak Djokovic, liderul mondial. 

Vezi și: Halep surprinde pe toată lumea și dezvăluie avantajul cu care speră să-și păstreze supremația: „E punctul meu forte”https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/australian-open-2019-soc-in-atp-un-jucator-urias-si-a-anuntat-retragerea-de-la-australian-open-556507.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata