Au început să sosească primii invitați la nunta regală. Oprah Winfrey și Idris Elba, printre participanți

0 43


Prințul Harry și actrița Meghan Markle se căsătoresc în ceea ce jurnaliștii străini au numit nunta anului. Ceremonia religioasă va fi oficiată la capela Castelului Windsor, iar Meghan va fi condusă la altar de către prințul Charles. Cei doi tineri au primit titlurile de duce și ducesa de Sussex din partea reginei. Într-o îndepărtare de la tradiție, Meghan, în jurămintele sale, nu va promite să se “spună” soțului său, așa cum prevăd normele liturgice.

Prințul Harry și actița Meghan Markle își vor spune “da” în ceea ce presa internațională a numit deja nunta anului. Primii invitați au început deja să sosească la capela Caselului Windsor, acolo unde va fi oficiat serviciul religios. Printre participanți se află și câteva vedete de la Hollywood precum Oprah Winfrey, ctorul Idris Elba, George și Amal Cloony și Sir Elton John. Au fost invitați și colegii lui Meghan din serialul Suits, ultima peliculă în care actrița a jucat înaintă de căsătorie.

Potrivit BBC, Meghan va fi condusă la altar de către viitorul său socru, prințul Charles, având în vedere că tatăl său nu poate participa la nuntă din motive de sănătate.

#RoyalWedding celebrations continue in Windsor town as the Band of The Irish Guards @IrishGuardsBand play for the crowds pic.twitter.com/aSuAJPgzKm

— The Royal Family (@RoyalFamily) May 19, 2018

Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul de ducele și ducesa de Sussex din partea reginei.

Mii de britanici și turiști au început încă de seara trecută să ocupe locuri pe traseul pe care mirii îl vor parcurge în drumul lor spre capela Sfântul George.

Nunta se anunță a fi una neconvențională. Într-o îndepărtare de la tradiție, Meghan nu va promite să se “supună” soțului său, așa cum prevăd textele liturgice, iar prințul Harry a decis să poarte verigheta, chiar dacă protocolul Casei Regale prevede obligativitatea inelului doar pentru soție.

Today Prince Harry and Ms. Markle will be married at Windsor Castle surrounded by friends and family.

Follow us @RoyalFamily @KensingtonRoyal @ClarenceHouse live all day. pic.twitter.com/ajq4yURMod

— The Royal Family (@RoyalFamily) May 19, 2018

În plus, Meghan și Harry au luat decizia ca și decorul florar să fie unul natural, inspirat de parcurile regale, iar tradiționalul tort va fi o instalație de prăjituri, au dezvăluit tabloidele britanice, și acestea bazate pe produse sezoniere.

Harry a declarat că se simte “relaxat” în ziua nunții, în timp ce Meghan a precizat că se simte “minunat.”

Evenimentul este transmis în direct, simultan, atât de televiziunile britanice, cât și de televiziunile internaționale.

https://vocea.biz/lifestyle/2018/may/19/au-inceput-sa-soseasca-primii-invitati-la-nunta-regala-oprah-winfrey-si-idris-elba-printre-participanti/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata